MAS LA 2013-2014 – Student Projects:

Linth Water Park | A project by Angelos Komninos & Argyro Theodoropoulou

This project is about the design of a new water park along the Linth canal, from lake Wallen to the lake of Zurich. Considering the small height differences in the valley, the new park-design follows the micro-topographical traces of the old river along the canal. At the same time, the designing phase of the proposal is based on our attempts to solve the flooding problem of the nothern part of the valley and to connect the two opposite sides of the canal. Through solving the infrastructural problem of the water network, this design approach creates a public space for the residents but at the same time attempts to establish the new water park as a pole of attraction and future developement.

Back to MAS LA 2013–2014 Overview.